Παροχές & Υπηρεσίες

Αρχική Παροχές & Υπηρεσίες
Syros Atlantis facilities

Concierge

Παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες concierge που μεταμορφώνουν τις διακοπές σε μια αξέχαστη και ακόμα πιο άνετη εμπειρία. Ρωτήστε μας για τις μοναδικές υπηρεσίες που μπορούμε να οργανώσουμε αποκλειστικά για εσάς, τους φίλους και την οικογένειά σας που θα σας κάνουν τις διακοπές σας πραγματικά ξεκούραστες και απόλυτα ολοκληρωμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο syrosatlantis@gmail.com

Kalimera Breakfast

Πρωινό με τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές.?

Το Syros Atlantis παραμενουμε πιστοι στην κυκλαδίτικη παράδοση μας και να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ένα υγιές και νόστιμο τοπικό πρωινό σε μπουφέ.

Το Syros Atlantis Hotel πρωινό σε μπουφέ προσφέρεται καθημερινά 7.30π.μ. με 11.00π.μ.. Το πρωινό που προσφέρουμε βασίζεται σε φρέσκα τοπικά προϊόντα που θα σας δώσει την ενέργεια που απαιτείται για να εξερευνήσετε τις ακτές, καθώς και το ιστορικό κέντρο της πόλης της Σύρου.

Syros Atlantis facilities
Coffee House Syros Atlantis

Coffee House

Στον γαλήνιο και ηλιόλουστο κήπο μας θα έχετε τη δυνατότητα να καθίσετε και να χαλαρώσετε ενώ θα απολαύσετε τον καφέ μας, την σπιτική ζαχαροπλαστική καθώς και τα υγιεινά παραδοσιακά σνακ που μπορείτε να απολαύσετε είτε στα καταστήματα ή μπορείτε να πάρετε μαζί σας στην παραλία. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε το σπιτικό "Plat du Jour" που μπορείτε να παραγγείλετε είτε από το Syros Atlantis Coffee House είτε απευθείας στο δωμάτιό σας.

Σύρος Atlantis Coffee House, μια έκρηξη γεύσης και παράδοσης !!

Syros Atlantis facilities

All Day Bar

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να κάνει την εμπειρία σας μοναδική. Συνεχίζοντας, συμφωνείτε να εγκαταστήσετε cookies στον υπολογιστή σας. Περισσότερα